Indsendt af Arne Ougaard den 1.10.2021
Covid-19 har sluppet sit alt omfavnende tag, og det er derfor en glæde, at vores long term udvekslings program igen er i gang.

Vi har i Roskilde Syd fundet den heldige, som skal på 1 års udveksling fra august 2022. Spændende hvor turen går hen. Det offentliggøres i februar 2022.

Kender du en, som kunne tænkes at blive vores udvekslingsstudent i 23/24, så bed vedkommende tjekke programmet ud på Rotary Danmarks Ungdomsudveksling | Rotary (Link findes nederst på siden) , næste ansøgnings frist ligger i august 2022.

Opdateret oktober 2021

Covid 19 har desværre sat en stopper for udsendelse og modtagelse af udvekslingsstudenter.

Det vides ikke, hvornår projektet kan genoptages. Men Roskilde Syd Rotary Klub er parat, så snart det igen bliver forsvarligt at gennemføre længerevarende rejser rundt i verdenen.