Rotary Leadership Graduate

Vi glæder os over på vegne af The Rotary Leadership Institute’s Denmark Division at opfordre dig til at søge om optagelse på RLI Graduate 2, som vil samle RLI deltagere fra hele landet

Kurset

Med kurset ”Forvandling af din Rotary klub” får du en rigtig god mulighed for at udvide dit RLI- og Rotary-netværk på landsbasis, samtidig med at du arbejder dybdegående og intenst med emnerne listet nedenfor under punktet program. Vi tilbyder endvidere mulighed for overnatning fra fredag med fælles spisning kl. 20:30, begge dele for egen regning. - Og vi overvejer et programpunkt fredag aften, hvis alle deltagerne er til stede.

Uddannelsen gennemføres som dialogbaseret og interaktiv undervisning i højt tempo, og med stor aktivitet og udnyttelse af dit engagement og din professionelle baggrund.

Program (foreløbigt)

• Introduktion til RLI Graduate og netværksøvelser
  • Hvem er Rotary – og hvorfor skulle nogen interessere sig for det?
  • Udfordringer og udviklingsmuligheder i Rotary
  • Forvandling af din Rotary klub, vision og strategi
  • Organisationskultur, Corporate Branding og kommunikation
  • Hjem til klubben – og hvad så?

Undervisere

Underviserne kommer fra hele landet og har alle været facilitatorer på RLI i deres distrikter.

ANSØGNING

Ansøgning sendes senest d. 30 juni 2016 til kontaktpersonen fra dit distrikt. Find din kontaktperson nedenfor under punktet kontaktpersonerHent ansøgningsskemaet.

Hvornår

Kurset afholdes på Fjelsted Skov Kro på Fyn d. 10. september kl. 08.30 - 16.30

• Deltagerpris (eks. fredag): 1.000 kr
    • Deltagerpris (inkl. fredag): 1.820 kr

OBS! Der er betalingsfrist d. 1. august 2016. Hvis du optages på kurset, vil du modtage en faktura på beløbet fra Rotary Danmarks sekretariat. Videresend den straks til din klubkasserer, hvis din klub betaler for din deltagelse.

Spørgsmål & Kontakt

• Per Hylander D-1440, pkhylander (at) gmail.com
    • Jette Lund D-1450, dg1450-1213 (at) rotary.dk
    • Grethe Christiansen D-1470, gchib (at) mail.dk