Hvor vil jeg hen?

Som Rotary udvekslingsstudent kan du p.t. ønske at komme til

Sydamerika: Argentina, Bolivia, Brasilien, Chile, Colombia, Ecuador, Paraguay, Peru og Uruguay.

Nordamerika: Canada, Mexico, USA

Afrika: Sydafrika og Zimbabwe

Australasien: Australien, New Zealand

Asien: Indien, Indonesien, Japan, Malaysia, South Korea, Taiwan, Thailand.

Men inden du vælger dine ønsker, så overvej lige, hvorfor du gerne vil være udvekslingsstudent? Hvad vil du ha’ ud af det?

Langt de fleste ønsker engelsktalende lande– men tænk på, at når du kommer hjem igen, taler du et fremmed sprog flydende, så hvorfor ikke overveje at få et 3. sprog forærende; engelsk skal du såmænd nok lære alligevel. Hvis du gerne vil ud med Rotary skal du i ansøgningen ønske 5 lande, hvoraf mindst 3. ønske skal være ikke-engelsktalende, og du skal være indstillet på, at du kan komme til et hvilket som helst af de lande. Der er ikke pladser nok til, at alle kan få opfyldt deres første eller andet ønske.