Peru

Hvad skal jeg gøre for at søge visum til PERU - 2018

Download vejledningen som pdf-dokument eller læs videre

Når du er blevet godkendt af en klub i Peru, modtager du et acceptbrev, Guarantee Form som er en bekræftelse på optagelse i skole. Udover Guarantee Form modtager du andre dokumenter fra Assisterende Chairman, Torben Kjær Nielsen - Bl.a. "To Whom It May Concern" brevet, som er en bekræftelse på at opholdet i udlandet er betalt.

Ifølge Perus ambassade (konsulatet) skal du søge om visum gennem Rotary/skolen i Peru, når du er ankommet. Du rejser ind i landet som turist (6 måneders gyldighed).

Rotary i Peru hjælper dig med at få ændret din status til ”student”. Derfor anbefaler vi, at du tager samtlige papirer med, som du får fra Torben Kjær Nielsen, og beder Host Club Counsellor om hjælp til at søge turistvisum, når du ankommer til Peru. Du skal også have et beløb med til betaling for visum. Se papirerne fra Torben Kjær Nielsen.

OBS - Dit pas skal gælde minimum 12 måneder fra ankomstdatoen til Peru.

Er du under 18 år skal du have en rejsetilladelse fra forældrene. Fuldmagt kan skrives som nedenfor :

As parents (or legal guardians) to _________________ , we hereby give our permission for him/her to be an exchange student for ______ months in Peru. The student is also authorized to travel on any occasion within the Peruvian territory.

Yours sincerely,

Mother`s full name _______________________Mother`s signature ___________________ Father`s full name _______________________Father’s signature_____________________ Address: _________________

Legal Authorities in Denmark
I am hereby certifying that the above signatures belong to the legally responsible person/s of the mentioned student.

Fuldmagten skal underskrives hos notar og forsynes med Apostille stempel (legaliseres) hos det danske Udenrigsministerium. (Se herom på visum forsiden – Rotary.dk > Ungdomsudveksling.) Der er nogen ekspeditionstid ved indsendelse af dokumentet til legalisering. Det anbefales derfor, at man møder personligt op i Udenrigsministeriet.

Legaliseringen er en bekræftelse af, at dokumentet er ægte, så fremmøde i Udenrigsministeriet kan også foretages af andre end underskriverne.

Link til: Perus ambassade i Sverige – www.peruembassy.se

Perus Ambassade - konsulatet

Kommendörsgatan 35 NB,
114 58 – Stockholm.
SWEDEN
Telf.: 08 440 87 46 / Tel: +46 8 440 8740
Mandag-fredag 9-13.30, 15-17.
E-mail: info (at) peruembassy.se

Tjek ALTID om der er FAQ (ofte stillede spørgsmål) på ambassadens hjemmeside, som kan give dig svar på tvivlsspørgsmål.

Senest opdateret den 09. april 2018

Har du spørgsmål kan du kontakte Henrik N. Knudtzon – 45 85 75 80 eller 23 25 83 60 – eller sende en mail til visum (at) rotary-yep.net