RLI - Rotary Leadership Institute

Kunne du tænke dig at lære mere om Rotary - så læs videre her

RLI er et internationalt koncept, som anvendes i næsten 400 Rotary distrikter verden over, og formålet er ens over hele verden - nemlig at give deltagerne smagsprøver på Rotary's mangfoldige muligheder.

Hvis du vil vide mere kontakt Rina Sture Kristensen på dg1470-1617 (at) rotary.dk Ansøgningsskema ligger i distriktskalender under den 24. september

Forløbet består af 3 moduler – 3 seancer, hvor 17 forskellige Rotary relevante emner gennemarbejdes på forskellige måder. Der fokuseres blandt andet på Rotarys strategi og fokusområder. Der gives også indblik i ledelsesværktøjer og praktiske øvelser, som kan tages med hjem i klubben. Sidst men ikke mindst gennemgås mulighederne for at få gavn af Rotarys internationale netværk.

RLI er et tilbud til både nye såvel som  erfarne Rotarianere og Rotaractere.

Hvert hold er sammensat af deltagere fra 8 – 10 forskellige klubber, og der er rig mulighed for at blive inspireret og give inspiration videre.

Der starter hold hvert efterår sidst i september og hver vinter sidst i januar. Hvis du vil vide mere kontakt Rina Sture Kristensen på dg1470-1617 (at) rotary.dk