Ledige funktioner i distriktet og pris til Rotary Danmark

Indsendt af Torben Krarup den 4.9.2019
Jeg havde af at deltage i Counsellormøde i går på Ringsted Gymnasium, og vil lige fremhæve nogle få ting fra mødet.

Rotex
var tilstede, og jeg benyttede lejligheden til at fortælle om vores samarbejde og støtte til Rotex. Nogle få klubber var også begyndt at etablere samarbejde med dem, og i hele forsamlingen var der stor opbakning til at gå til klubberne og bede dem om at støtte Rotex og benytte dem til indlæg og arrangementer.

Funktioner i distriktet
Den ansvarlige for ungdomsudvekslingen, Kim Skourup, mangler to assistenter. Han har selv omfattende arbejde med Long Term Exchange (normal udveksling), men mangler en assistent til at tage sig af Short Term og de øvrige programmer i Rotary. Endvidere mangler der en, der har evner og lyst til at yde support på YEP databasen - den database, der indeholder in- og outbound ansøgninger.
Kim Skourup kontaktinformation er her, hvis du er interesseret: https://www.rotary.dk/members/134252

Pris til Rotary Danmark
Rotary Danmark har netop modtaget prisen som det land, der tager flest udvekslingsstudenter efter indbyggerantal - flot gået!

Torben