Last Call – for tilmelding til Distriktskonferencen

Lørdag den 30. januar afholder vi Distriktskonference.

I år ”nøjes” vi ikke med at have Rotary International President’s repræsentant på besøg, men har deltagelse af den kommende verdenspræsident Jennifer Jones og kommende Rotary International Director Lena Mjerskaug.

                            

Jennifer Jones                                           Lena Mjerskaug

Det kan vi fordi vi afholder konferencen virtuelt, hvor Jennifer deltager fra Canada og Lena fra Norge.

Og ligeledes har vi deltagelse fra New York, Snekkersten, Kongens Lyngby samt vores fem finalister i Iværksætterprisen, og studiet indretter vi i Hellerup på Kildegård Privatskole.

Nej, det bliver ikke som at være der sammen – men det bliver en interessant dag.

Se programmet her: Virtuel Distriktskonference OPDATERET 22.1.2020 | Rotary

Tilmeld dig her: Rotary tilmeldingssystem (saldi.dk)

Det er godt at se de mange klubber, der mødes virtuelt. Tak for indsatsen, der er med til at holde klubben aktiv og attraktiv.

Distriktet gennemførte den 14. januar møde med Dep.Secr.Gen. i OECD Ulrik Vestergaard Knudsen. Ulrik formåede på en time at tage os med op i helikopteren for verdens situation og ligeledes gå ned i de enkeltpunkter og spørgsmål, der skaber vores fremtid disse måneder og år.

Distriktet vil søge på kvartalsbasis at gennemføre tilsvarende møder, og hvorfor ikke også besøge en anden klub? Du har fri adgang til programmet for alle landets klubber og i artikel nedenfor finder du invitation til virtuelt Distriktsmøde i Distrikt 1461. Benyt isolationen til at få adgang til hele verden.

Venlig hilsen

Peder Jon, Distriktsguvernør