Kurser og Seminarer 2018-19

Vi tilbyder hvert år en række kurser og seminarer til Rotarianere i distriktet.
Nedenfor ser du alle disse tilbud.

Bemærk: Du skal være logget ind på din profil på rotary.dk for at bruge nedenstående links.

Rotary Leadership Institute

er et program for dig, som gerne vil lære mere om ledelse i en frivillig organisation samt gerne vil lære meget mere om, hvad Rotary er. Du finder en grundigere  beskrivelse ved at følge dette link, hvor der også er henvisninger til kursusbrochure, datoer og tilmeldingsblanketter.

RLI Rotary Leadership Institute

Ny i Rotary

er et kursus for dig, der for nylig er blevet medlem af en Rotary-klub. På kurset møder du andre nye Rotarianere, og du får et grundlæggende indblik i, hvilken spændende organisation vi er medlemmer af.
Kurset gennemføres 2 gange i løbet af Rotaryåret 2018 - 2019. Du kan se datoerne nedenfor.
For tilmelding klik på linket efter datoen. Du kommer så frem til mødet i Rotary-kalenderen. Her klikker du på den blå knap: TILMELD og derefter på GEM.
Deltagelse i kurset er gratis, men din klub opkræves et beløb, såfremt du efter tilmelding ikke møder op.

Foundation Seminar

Seminaret er nødvendigt hvis din klub ønsker at gennemføre projekter der involverer midler fra The Rotary Foundation (TRF).
På seminaret bliver du orienteret om regler og vilkår, samt møder Rotarianere som også arbejder med projekter.
Præsidenter og Foundationudvalgsformænd er forhåndsinviteret til seminaret.

Medlems seminar

Medlemsseminaret har på forhånd inviteret Præsident, Præsident Elect og Medlemsudvalgsformænd.
Seminarets formål er i fælleskab at udvikle rekrutteringsmodeller og fastholdelsesmodeller i vores Rotary klubber.

Præsident Elect Trænings seminar og instruktionsmøde (Pre-PETS og PETS)

Disse seminarer er målrettet præsidenter og sekretærer i kommende Rotary-år.
På seminarerne bliver deltagerne klædt på til de administrative opgaver, der følger med funktionen, og ikke mindst træffer man ligestillede, der står overfor en ny opgave, og sammen med dem bearbejdes de opgaver, en indkommende præsident og sekretær kommer til at stå overfor.
De pågældende deltagere inviteres direkte via mail.

Kursus i Rotary's regnskabsprogram Saldi

Der afholdes 2 kurser. Det første straks i det nye år, hvor man lærer indholdet i Saldi at kende, laver åbningsbalance, importerer medlemslisten og opretter kontoplan.
Det andet kursus afholdes i maj, hvor der skal gøres klar til det nye Rotaryår, og indeholder opfølgning på kursus 1 samt en del af de mere specielle muligheder som SALDI indeholder.
Begge kurser er "Hands on kurser", hvor du medbringer din bærbare og kommer til at lave praktiske øvelser i programmet.

Hvor nedenstående links fører til kalenderen, skal du:
1: Klik på mødet, - du skal muligvis rulle lidt ned på siden
2: Klik på den blå knap: "Tilmeld"
3: Klik på "GEM ÆNDRING"

04-10-2018 Foundationseminar

03-11-2018 PRE-PETS

13-11-2018 Ny i Rotary

02-03-2019 Rotary Leadership Institute hold 11, modul 1 (separat tilmelding)

23-03-2019 PETS

30-03-2019 Rotary Leadership Institute hold 11, modul 2 (separat tilmelding)

25-04-2019 Medlemsseminar

27-04-2019 Rotary Leadership Institute hold 11, modul 3 (separat tilmelding)