Julefrokost for erhvervslivet i Egedal

Oprettet af Klaus Kristian Jakobsen den 31.12.2017
Egedal Rotary Klub samler erhvervslivet i Egedal.

ÅRETS JULEFROKOST FOR VIRKSOMHEDER I EGEDAL

Formålet er at virksomheder i Egedal kan styrke sit lokale netværk, og feste sammen med Egedals andre gode virksomheder! Egedal Rotary Klub står bag tiltaget, som blev positivt modtaget blandt de lokale virksomheder i Egedal 2017 og derfor gentager vi succesen.

Det er klubbens projektudvalg der står for planlægning og afholdelse af arrangementet naturligvis med støtte fra hele klubben. Projektudvalgets formål er at medvirke til at udvikle og gennemføre serviceprojekter inden for uddannelse, humanitære områder og erhverv i lokalsamfundet og internationalt

Med dette projekt ønsker Egedal Rotary Klub at sætte fokus på erhvervslivet i kommunen. Vi ønsker at styrke netværket og give de mindre virksomheder muligheder for at møde kollegaer fra andre virksomheder til en fælles lokal julefrokost, hvor overskuddet går til direkte til et godt formål.

Kommende arrangement

Afholdte arrangementer: