Herning-klub hjælper bulgarske børn

Køb kvalitetstøj fra Bestseller og støt samtidig et børnehjem i Bulgarien.

Køb kvalitetstøj fra Bestseller og støt samtidig et børnehjem i Bulgarien. Det koncept satte Herning International Rk  i søen i forsommeren for blandt andet at samle penge ind til en sommerlejr for børn på et børnehjem i byen Veliki Preslav i Bulgarien. Allerede efter de første to arrangementer med salg af tøjet var der samlet nok ind til sommerlejren.

Et af klubbens medlemmer, Boryana Abrasheva, medlem af klubben og indkøber hos Bestseller, kommer selv fra Bulgarien, og en ven gjorde hende i 2019 opmærksom på at børnehjemmet i Veliki Preslav virkelig kunne have brug for hjælp.  

Klubben startede med at større en sommerlejr, som skabte stor glæde, og at samle tøj, gaver og penge ind, så børnene og de unge på hjemmet kunne få en god jul sammen.

Boryana Abrasheva fik ideen til at komme videre gennem en aftale med Bestseller, sådan at al overskud fra salget går til projektet.

Ud over den nye sommerlejr, som således nu er sikret, fortsætter projektet for også at skaffe midler til en hårdt tiltrængt totalrenovering af det gamle varme- og køleanlæg på børnehjemmet.