Oprettet af Birte Marie Linnebjerg den 1.12.2016
Det Grønne Område skrev den 29. nov. 2016:
Gabriel Damsholt fik et stipendiat i Georgia, USA gennem Rotary og berettede om sin store oplevelse ved et møde i Dyrehaven Rotary Klub.

Rotarianere i staten Georgia i USA har siden 1946 tilbudt stipendier til studier for internationale studenter ved Georgias universiteter. Målet er at fremme international goodwill gennem bånd af venskab og forståelse med hinanden. 

Georgias Rotary-klubber sponserer studerende, der er anbefalet af Rotary-klubber i deres hjemlande. Hvert år deltager cirka 50 studerende fra hele verden i programmet, hvor de, ud over en dygtiggørelse indenfor fagområder, får mulighed for at opleve USA.

Stipendiet betaler alle de omkostninger, som afhænger af de aftaler, de lokale Rotary-klubber har med de pågældende universiteter, hvilket bl.a. omfatter undervisning, bøger, logi og mad.

Et lærerigt år

Dyrehaven Rotary Klub anbefalede Gabriel Damsholt, som blev godtaget af en Rotary Klub i Georgia. Han er nu kommet hjem igen og kunne ved et møde i Dyrehaven Rotary Klub berette om utallige gode minder fra et lærerigt og begivenhedsrigt år.