Flot omtale af vores klub i Lørdagsavisen

Indsendt af Torben Krarup den 24.8.2019
Steen har skaffet vores klub og udvekslingsprogammet en fin omtale i Lørdagsavisen. Her kan I se artiklen, hvis I skulle være gået glip af den. Desværre tillader Rotarys hjemmeside ikke at artiklen bliver vist i fuldt omfang, men jeg kan fortælle at fotoet er fra lufthavnen, hvor Katie bliver modtaget af Steen, Mette og jeg.

Vi vil meget gerne have, at l gør venner, familie og bekendte opmærksom på, at vi søger kandidater til udvekslingsstudenter til udsendelse i sommeren 2020. Seneste frist for ansøgning er nu den 31. august.
I øvrigt er det en løbende opgave, at gøre opmærksom på vores fine udvekslingsprogram året rundt. I forhold til andre programmer, er det både billigt og sikkert at sende studenter med Rotary. Så kender I nogen tæt på efterskolealderen, så husk at gøre dem opmærksom på Rotarys udvekslingsprogram.

På Counsellorudvalgets vegne
Torben