Erhvervsnetværket i Rotary Øst- og Midtsjælland

VELKOMMEN TIL ERHVERVSNETVÆRKET I ROTARY ØST- OG MIDTSJÆLLAND.

Erhvervsnetværket er for de tilknyttede 8 Rotary Klubber i Køge, Ringsted, Haslev, St. Heddinge, Hårlev/Karise samt Faxe.

Formålet med erhvervsnetværket:

Et tiltag hvor man i fællesskab skaber erhvervsrelationer, forbedrer forretningsånden og er til gensidig støtte i hinandens virke. Der indgår rådgivning og udveksling af erfaringer på tværs af Rotary klubberne og Rotaract som vi dog ikke har i vort område, men hvor den nærmeste klub er Roskilde.

Vores erhvervsnetværk er et supplement for vores medlemmer i klubberne samt gæster der kunne være potentielle medlemmer.

Vi ønsker fokus på udvikling, erhvervsnetværk og business samt at styrke erhvervsrelationer og dermed skabe grundlag for forretninger. Møderne skal være baseret på tillid, fortrolighed, åbenhed samt respekt. Altså Rotary ånden og med en god mavefornemmelse.

Det tilstræbes, at der afholdes møder 2 gange hvert halvår. Møderne holdes forskellige steder hos medlemmer eller en virksomhed, der kunne være interesseret i at vise deres forretning frem. Vi vil også forsøge, at afholde møder i forlængelse af de enkelte klubbers mødeaften. Mødetidspunkterne bliver enten aften fra kl. 18 eller 18.30 eller morgen fra kl. 7.30 – 8.55. Der serveres en let anretning eller kaffe/the/croissant. Deltagelse er gratis og anretningen sponseres af skiftende virksomheder eller klubberne. Møderne bliver ikke på fast ugedag, men skifter afhængig af hvor det afholdes.

På møderne er der en kort præsentation af deltagerne og deres virksomhed, så alle får et bedre kendskab til hinanden. Herefter er der et indlæg fra en foredragsholder eller fra virksomheden der lægger hus til. Afslutningsvis er der individuel networking af max. 10 min. varighed, således at deltagerne opnår min. 3 kontakter pr. møde.

Vil du vide mere om vores erhvervsnetværk, så kontakt gerne en af nedenstående styregruppemedlemmer. Ønsker du at vide mere om deltagelse i arrangementerne, kan du sende en mail

til pkr (at) fmg.dk.

Styregruppen består af: Lise Christensen (Ringsted), Torben Krarup (Køge), Jens Rytgaard (Køge), Gert Nielsen (St. Heddinge), Stefan Jakobsen (Faxe), Reinhard Sværke (Haslev) og Poul Erik Krag (Faxe). 

 

 Klik her for at se styringsgruppen, medlemmer og møder