Dyrehavens venskabsklub

HALMSTAD TRE HJÄRTANS KLUB ...
... ER VENSKABSKLUB MED DYREHAVEN ROTARY KLUB.
HVAD ER EN VENSKABSKLUB!
Det er en Rotary-klub i et andet land, som man har en del fællesarrangementer med i årets løb. Det kan være såvel sociale som faglige arrangementer og projekter.

Dyrehaven Rotary Klub har været venskabsklub med Halmstad Tre Hjärtans Klub siden 1997. Tre Hjärtans Klub er ligesom Dyrehaven en blandet klub og en forholdsvis yngre klub. I de forløbne perioder er vi mødtes 2-3 gange om året henholdsvis i Halmstad og i Lyngby. Det har primært været i forbindelse med golfarrangementer, krebsekalas og julefester, men også andre besøg har været gennemført.

Tre Hjärtans Klub holder møde på Scandic Hotel, Halmstad, onsdag kl 07.30 - 08.45.

Halmstad

Fotoet her over er fra et julearrangement, hvor Dyrehaven var på besøg hos Tre Hjärtans Klub. På billedet ses i midten Præsident Carl Johan von Mentzer med de fire medlemmer fra Dyrehaven Rotary med deres gevinster. Og jo den ene af præmierne var en svensk militær cykel af stor model og en af de andre var et golfhul!