Support

Hvad er målsætningen for udviklingen af databasen, og hvilke muligheder er der, hvis du som bruger har problemer med anvendelse af Databasen?

Om databasen

Databasen er udviklet af Rotary Danmarks Ungdomsudveksling for Multidistrikt Danmark alene. Det har været et forløb på mere end 3 år og funktionaliteten er tilføjet trinvis i løbet af igangsætningsfasen.

Der er ikke et færdigbagt system som leveres med en udførlig manual. På mange måder er databasen mere avanceret end de oprindelige krav, og på nogle enkelte områder mangler finpudsninger og smårettelser.

Det forventes at der også fremover løbende vil komme forbedringer.

Den oprindelige målsætning som præsenteret på YEO mødet i 2017.

Support

Se efter de vejledninger, der er her på siden, De kan måske hjælpe. Er der funktioner, der mangler vejledning til, så send ønsket til din RDU-Dico.

Supporten til brugen af databasen ligger hos den i distriktet udnævnte RDU-Dico.

Her vil man kunne få hjælp til at besvare spørgsmål og rapportere fejl og uhensigtsmæssigheder. RDU-Dico er følgende:

1440: Andrew Stevenson              dico1440 (at) rotary-yep.net
1450: Ole Mølgaard                       dc1450 (at) rotary-yep.net
1461: Anders Lemmergaard          adc-out1461 (at) rotary-yep.net
1470: Lene Knudtzon                    vdc-in1470 (at) rotary-yep.net
1480: Kim Skourup                        dc1480 (at) rotary-yep.net

For at få den mest effektive behandling af problemer bør en fejlmeddelelse ledsages af et skærmbillede der viser fejlen og andre nødvendige oplysninger som f.eks. YEP nummer oplyses.

Inden problemer rapporteres bør det undersøges om det er en allerede kendt fejl eller ønske. Det vil så fremgå af siden 'Kendte fejl og ønsker'.